Polpettone in crosta

Polpettone in crosta

4.3 30 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Crosta di pane
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 200 g di acqua
  • 500 g di farina di forza (o manitoba)
  • 1 cucchiaino di sale
Polpettone
  • 50 g di acciughe sott'olio
  • 700 g di carne trita di manzo
  • 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 2 uova
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero in polvere
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 500 g di acqua
  • 150 g di prosciutto crudo a fette
Emulsione
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g acqua
  • 1 pizzico di sale

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 813.4 kcal / 3403.2 kJ
Πρωτεΐνη 47.8 g
Λιπαρά 40.1 g
Υδατάνθρακες 61.5 g
Φυτικές ίνες 2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.2 g
Νάτριο 1921.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων