Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro

Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro

4.3 27 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
2 porzioni

Υλικά

  • di scalogno a pezzi (2-3 cm)
    30 g
  • di vino rosso di buona qualità
    100 g
  • di acqua
    2200 g
  • dado per brodo di carne (dose per 0,5 l) (προαιρετικό πεδίο)
    ½
    ½ cucchiaino di dado per brodo di carne, fatto in casa
  • bacche di ginepro
    8
  • di confettura di mirtilli neri
    1 cucchiaio
  • di farina tipo 00
    15 g
  • di burro
    20 g
  • filetti di manzo (medaglioni da 120-140 g circa ciascuno, altezza 2.5 cm)
    2
  • di olio extravergine di oliva
    1 - 2 cucchiai
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe nero macinato fresco
    2 pizzichi

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 445 kcal / 1862 kJ
Πρωτεΐνη 31.9 g
Λιπαρά 25.9 g
Υδατάνθρακες 12.5 g
Φυτικές ίνες 0.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων