Torrette d'anatra e gambero

Torrette d'anatra e gambero

3.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 440 g di acqua + q.b.
  • ½ arancia preferibilmente biologica, la scorza grattugiata
  • 4 fettine di petto d'anatra senza pelle (120 g circa ciascuna, vedere consiglio)
  • 8 code di gambero pulite e lavate
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 1 cucchiaino di pepe bianco macinato + q.b.
  • 200 g di yogurt greco
  • 20 g di succo di arancia spremuto fresco

Βαθμός δυσκολίας

δύσκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 413 kcal / 1728 kJ
Πρωτεΐνη 39.3 g
Λιπαρά 27.5 g
Υδατάνθρακες 2.1 g
Φυτικές ίνες 0.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων