Torrette d'anatra e gambero

Torrette d'anatra e gambero

3.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    2 rametti
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    40 g
  • di acqua + q.b.
    440 g
  • arancia preferibilmente biologica, la scorza grattugiata
    ½
  • di petto d'anatra senza pelle (120 g circa ciascuna, vedere consiglio)
    4 fettine
  • code di gambero pulite e lavate
    8
  • di sale + q.b.
    1 cucchiaino
  • di pepe bianco macinato + q.b.
    1 cucchiaino
  • di yogurt greco
    200 g
  • di succo di arancia spremuto fresco
    20 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 413 kcal / 1728 kJ
Πρωτεΐνη 39.3 g
Λιπαρά 27.5 g
Υδατάνθρακες 2.1 g
Φυτικές ίνες 0.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων