
Συσκευές & Αξεσουάρ
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Velouté, chicken and steamed vegetables
-
onions cut in halves80 - 100 g
-
garlic clove (προαιρετικό πεδίο)1
-
olive oil20 g
-
mixed vegetables (e.g. courgettes, carrots, asparagus, peppers, broccoli), cut in slices (0.5 cm)700 g
-
water600 g
-
salt2 ½ tsp
-
potatoes cut in slices (0.5 cm)400 g
-
chicken breast fillets, skinless cut in strips (5 cm x 2 cm)500 g
-
soy sauce2 tbsp
-
ground pepper½ tsp
-
sweet paprika (προαιρετικό πεδίο)½ tsp
-
butter (προαιρετικό πεδίο)20 g
Mustard sauce
-
cream cheese50 g
-
mustard1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh parsley leaves only3 - 4 sprigs
-
egg yolk (προαιρετικό πεδίο)1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
37 g
Θερμίδες
1745 kJ /
417 kcal
Λιπαρά
16 g
Φυτικές ίνες
6.2 g
Υδατάνθρακες
26 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChar Kway Teow
Nessuna valutazione
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
Nessuna valutazione
Soy Braised Whole Chicken
Nessuna valutazione
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1h
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30min
KL Hokkien Noodles
35min
Sesame Chicken Mee Sua
40min
Ossobuco Milanese
3h 25min
Ngor Hiang (Five Spice Meat Rolls)
Nessuna valutazione
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Nessuna valutazione
Honey Mustard Salmon en Papillote
Nessuna valutazione
Salmon with Grapefruit Quinoa
Nessuna valutazione