Char Kway Teow

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • cooking oil
    50 g
  • garlic clove
    1
    20 g brown onion
  • prawn, raw, medium size, peeled deveined, patted dry with paper towels
    250 g
  • kway teow (flat rice noodles)
    200 g
  • yellow noodles
    200 g
  • light soy sauce
    60 g
  • dark soy sauce
    40 g
  • ground white pepper
    2 tsp
  • chicken stock powder
    1 tsp
  • garlic
    3 cloves
  • shallots
    20 g
  • dried chilli paste (cili boh) (προαιρετικό πεδίο)
    10 g
  • red onion sliced thinly
    20 g
  • Chinese sausage sliced, approx. 1 piece
    120 g
  • fish sauce
    10 g
  • water
    40 g
  • fish cake sliced
    100 g
  • sugar
    2 tsp
  • chives, fresh cut to 3cm length
    20 g
  • bean sprouts (taugeh), fresh
    100 g
  • blood cockles
    100 g
  • eggs beaten
    2
  • fresh red chilli sliced
    1
  • calamansi
    1

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 2246.8 mg
Πρωτεΐνη 39 g
Θερμίδες 3439.3 kJ / 822 kcal
Λιπαρά 32.7 g
Φυτικές ίνες 5 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.9 g
Υδατάνθρακες 92.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων