Petto d'anatra all'aceto balsamico

Petto d'anatra all'aceto balsamico

4.6 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
2 porzioni

Υλικά

Salsa all'aceto balsamico
  • di scalogno
    20 g
  • di aceto balsamico
    50 g
  • di vino rosso
    150 g
  • di rosmarino fresco gli aghi lavati e asciugati
    2 rametti
  • di zucchero
    20 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe macinato fresco
    1 pizzico
  • di burro
    20 g
  • di farina tipo 00
    15 g
Petti d'anatra
  • di acqua
    2000 g
  • petti d'anatra senza pelle con la pelle e puliti (vedere consigli)
    2
  • di olio extravergine di oliva
    2 cucchiai
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe macinato fresco
    1 - 2 pizzichi

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 553 kcal / 2314 kJ
Πρωτεΐνη 43.9 g
Λιπαρά 34.8 g
Υδατάνθρακες 17.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων