Tartare di manzo al pomodoro in emulsione

Tartare di manzo al pomodoro in emulsione

4.5 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • pomodoro perino, tipo San Marzano in quarti e privato dei semi
    1
  • capperi sott'aceto
    10 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    50 g
  • di aceto bianco + q.b.
    10 g
  • di acqua
    10 g
  • di sale
    3 pizzichi
  • di pepe bianco macinato
    1 pizzico
  • di filetto di manzo in tocchi di 3 cm (vedere consigli)
    320 - 400 g
  • di basilico fresco lavate e asciugate
    4 foglie
  • di Tabasco
    4 gocce
  • di pane bianco in cassetta in dischi abbrustoliti (Ø 6 cm)
    4 fette
  • di Grana Padano in scaglie sottili
    20 - 30 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 363 kcal / 1519 kJ
Πρωτεΐνη 24.7 g
Λιπαρά 24.7 g
Υδατάνθρακες 11.1 g
Φυτικές ίνες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων