
Συσκευές & Αξεσουάρ
煙燻鮭魚抹醬
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
8 人份
Υλικά
-
紅蔥頭25 克
-
奶油15 克
-
清酒 ,或白酒60 克
-
新鮮去骨鮭魚菲力 ,去皮,切塊220 克
-
原味優酪乳 ,無糖25 克
-
奶油乳酪120 克
-
煙燻鮭魚片 ,切段,(詳見要訣)100 克
-
青蔥 ,取蔥綠,切碎10 克
-
現磨黑胡椒粉1 小撮
-
鹽1 小撮
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
151.5 kcal /
633.9 kJ
Πρωτεΐνη
9.8 g
Λιπαρά
10.9 g
Υδατάνθρακες
1.8 g
Φυτικές ίνες
0.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.7 g
Νάτριο
398.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

無負擔下酒菜
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν