Συσκευές & Αξεσουάρ
蒜味黃瓜希臘優格醬
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 20 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          小黃瓜 去籽,切塊350 克
- 
          鹽 不含最後調整口味用1 茶匙
- 
          蒜頭2 粒
- 
          新鮮蒔蘿5 枝
- 
          橄欖油20 克
- 
          350 克 原味優格, ,低脂希臘優格 低脂350 克
- 
          15 克 醋檸檬汁 (προαιρετικό πεδίο)15 克
- 
          黑胡椒粉½ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        618.7 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        8.4 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        546.3 kJ  / 
                        130.6 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        5.1 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.6 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        0.7 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        13.8 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        極智烹飪 TM7
                        200 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        通向世界的窗口
                        30 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                     
                     
                        
                       
                                    