
Συσκευές & Αξεσουάρ
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
garlic cloves15 g
-
eschalot25 g
-
vegetable oil30 g
-
beef mince140 g
-
chicken thigh fillets or skinless chicken breast fillets, cut into strips (1.5 cm x 3-4 cm) and pat dry with paper towel120 g
-
Indonesian white spice paste room temperature100 g
-
cooked rice refrigerated overnight (see Tips)400 g
-
fresh red bird's eye chilli cut in thin slices15 g
-
kecap manis50 g
-
choi sum cut in pieces (approx. 5 cm)50 g
-
Chicken stock paste½ tsp
-
sea salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
eggs fried, to serve4
-
prawn crackers to serve
-
fried shallots20 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
481.4 kcal /
2014.3 kJ
Πρωτεΐνη
21.9 g
Λιπαρά
26 g
Υδατάνθρακες
40.2 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Νάτριο
1205.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Indonesian
13 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων"Marry me" chicken pasta
30 Min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 Min
Mushroom risotto (TM6)
30 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Spaghetti carbonara
35 Min
Mushroom and bacon pasta
30 Min
Tuna mornay
45 Min
Risotto verde (TM6)
30 Min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 Min