Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche

Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche

4.7 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
12 slices

Υλικά

Salmon Terrine
  • fresh dill thick end of stalks removed
    25 g
  • fresh salmon fillets skinless, cut in pieces (5-6 cm)
    500 g
  • smoked trout fillets, halved (approx. 120 g)
    2
  • cream cheese
    200 g
  • double cream
    100 g
  • medium eggs
    2
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • prawns, raw, peeled, deveined
    100 g
  • olive oil for frying
Peppered Crème Fraîche
  • sour cream
    120 g
  • crème fraîche
    200 g
  • pickled green peppercorns rinsed
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • lemon juice
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch

Διατροφή ανά 1 slice

Θερμίδες 312 kcal / 1307 kJ
Πρωτεΐνη 14.4 g
Λιπαρά 27.5 g
Υδατάνθρακες 1.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων