Entrecote con risotto ai funghi

Entrecote con risotto ai funghi

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
    20 g
  • di scalogno
    30 g
  • di burro
    30 g
  • di funghi champignon cremino
    125 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    10 g
  • di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio) cottura 14-15 minuti
    160 g
  • di vino bianco secco
    30 g
  • di acqua
    410 g
  • dado per brodo vegetale
    ½
    1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • entrecote circa 2 cm di spessore
    2
  • olio extravergine di oliva

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 981 kcal / 4106 kJ
Πρωτεΐνη 75.5 g
Λιπαρά 41.3 g
Υδατάνθρακες 69.4 g
Φυτικές ίνες 0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 17.3 g
Νάτριο 882.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων