Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil60 g
-
fresh baby spinach300 g
-
stale bread40 g
-
blanched almonds70 g
-
garlic cloves2
-
tomato purée1 Tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
cayenne pepper¼ tsp
-
sweet smoked paprika1 Tbsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
sherry vinegar40 g
-
water100 g
-
tinned chickpeas drained (approx. 2 tins, see tip)480 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
458.1 kcal /
1916.5 kJ
Πρωτεΐνη
15.7 g
Λιπαρά
28 g
Υδατάνθρακες
40.6 g
Φυτικές ίνες
12.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.5 g
Νάτριο
958.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Our Kitchens Are A Window To The World
35 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRice Salad with Vegetables
45 Min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 Min
Pease Pudding
13 Std. 10 Min
Carrot and Swede Mash
20 Min
Cauliflower Stuffed Parathas
45 Min
Creamy White Beans and Leeks
20 Min
Red Cabbage
1 Std.
Spätzle with Mushroom Cream
30 Min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1 Std. 25 Min
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1 Std.
Cooked Quinoa
15 Min
Gluten-free Veggie Patties with Yoghurt Dressing
1 Std.