Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil60 g
-
fresh baby spinach300 g
-
stale bread40 g
-
blanched almonds70 g
-
garlic cloves2
-
tomato purée1 Tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
cayenne pepper¼ tsp
-
sweet smoked paprika1 Tbsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
sherry vinegar40 g
-
water100 g
-
tinned chickpeas drained (approx. 2 tins, see tip)480 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
958.5 mg
Πρωτεΐνη
15.7 g
Θερμίδες
1916.5 kJ /
458.1 kcal
Λιπαρά
28 g
Φυτικές ίνες
12.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.5 g
Υδατάνθρακες
40.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Our Kitchens Are A Window To The World
35 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNaan Bread with Onion and Cumin
1h 30min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10min
Pease Pudding
13h 10min
Carrot and Swede Mash
20min
Coconut and Coriander Chutney
5min
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1h
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30min
Creamy White Beans and Leeks
20min
Moi Moi
1h
Red Cabbage
1h
Yam Pottage (Asaro)
35min
Dairy-free Dauphinoise Potatoes
1h 10min