Πάπια Πεκίνου με κινέζικα πάνκεϊκς

Πάπια Πεκίνου με κινέζικα πάνκεϊκς

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 11ωρ. 25 λεπτ.
7 μερίδες

Υλικά

Πάπια Πεκίνου
  • νερό
    1700 γρ.
  • μέλι
    170 γρ.
  • πιπέρι Σετσουάν, σε κόκκους
    1 κ.σ.
  • αστεροειδείς γλυκάνισους
    4
  • ξυλάκι κανέλας
    1
  • τζίντζερ, φρέσκο σε κομμάτια
    30 γρ.
  • σάλτσα σόγιας Tamari
    30 γρ.
  • μανταρίνι μόνο λεπτές φέτες από τη φλούδα του, χωρίς το λευκό μέρος
    1
  • πάπια ολόκληρη, καθαρισμένη (περίπου 1,8-2,2 κιλά)
    1
  • κινέζικο μείγμα 5 μπαχαρικών, σε σκόνη (5 spice)
    1 - 2 κ.γλ.
Κινέζικα πάνκεϊκς
  • νερό (βλ. συμβουλή)
    730 γρ.
  • αλεύρι και λίγο ακόμα για το αλεύρωμα
    255 γρ.
  • αλάτι
    ⅛ κ.γλ.
  • σησαμέλαιο για το άλειμμα
  • κινέζικη σάλτσα δαμάσκηνου για το σερβίρισμα
  • αγγουράκι σε λεπτά μπαστουνάκια (5 εκ.)
    1
  • πράσινα κρεμμυδάκια σε λεπτά μπαστουνάκια (5 εκ.)
    8

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 495 kcal / 2071 kJ
Πρωτεΐνη 43 g
Λιπαρά 20 g
Υδατάνθρακες 34 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 7 g
Νάτριο 193 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων