Spalla di agnello arrosto con millefoglie di patate

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 porzioni

Υλικά

Millefoglie di patate
  • 1500 g di patate pelate
  • 5 - 7 rametti di timo fresco le foglioline
  • 2 spicchi di aglio
  • 100 g di burro a pezzi
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
Spalla di agnello
  • 4 spicchi di aglio
  • 1 - 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 cucchiaino di timo secco
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 30 g di aceto bianco
  • 50 g di vino bianco
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • 1 cucchiaino di paprika dolce
  • 2 spalla di agnello (con o senza osso) (1800-2000 g)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 493 kcal / 2063 kJ
Πρωτεΐνη 10.9 g
Λιπαρά 33.6 g
Υδατάνθρακες 37 g
Φυτικές ίνες 4.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.4 g
Νάτριο 814.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων