Spalla di agnello arrosto con millefoglie di patate

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 porzioni

Υλικά

Millefoglie di patate
  • di patate pelate
    1500 g
  • di timo fresco le foglioline
    5 - 7 rametti
  • spicchi di aglio
    2
  • di burro a pezzi
    100 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    2 - 3 pizzichi
Spalla di agnello
  • spicchi di aglio
    4
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    1 - 2 rametti
  • di timo secco
    1 cucchiaino
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di aceto bianco
    30 g
  • di vino bianco
    50 g
  • di pepe nero macinato
    ½ cucchiaino
  • di paprika dolce
    1 cucchiaino
  • spalla di agnello (con o senza osso) (1800-2000 g)
    2
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    2 - 3 pizzichi

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 493 kcal / 2063 kJ
Πρωτεΐνη 10.9 g
Λιπαρά 33.6 g
Υδατάνθρακες 37 g
Φυτικές ίνες 4.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.4 g
Νάτριο 814.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων