Tarte aux poires, au gorgonzola et aux noix sans gluten

Tarte aux poires, au gorgonzola et aux noix sans gluten

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions

Υλικά

  • de flocons d'avoine sans gluten
    220 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de beurre
    50 g
  • œufs
    5
  • de séré maigre
    180 g
  • de gorgonzola
    200 g
  • de poivre noir, moulu
    ½ c. à café
  • de noix de muscade, fraîchement moulue
    ¼ de c. à café
  • poires
    2
  • de cerneaux de noix
    40 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 583.1 kcal / 2439.6 kJ
Πρωτεΐνη 20 g
Λιπαρά 45.8 g
Υδατάνθρακες 27.6 g
Φυτικές ίνες 5.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 17.9 g
Νάτριο 636 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων