
Συσκευές & Αξεσουάρ
Jalá
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
20 rebanadas
Υλικά
-
10 g de levadura de panadería deshidratada instantánea
-
280 g de agua
-
1 huevo
-
75 g de aceite de girasol y un poco más para engrasar el bol
-
50 g de azúcar
-
800 g de harina 0000
-
1 cucharada rasa de sal fina
-
1 huevo ligeramente batido
-
1 cucharada colmada de semillas de sésamo tostado
Διατροφή ανά 1 rebanada
Θερμίδες
198.5 kcal /
830.7 kJ
Πρωτεΐνη
4.2 g
Λιπαρά
4.9 g
Υδατάνθρακες
34.1 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.6 g
Νάτριο
362.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Cocina Judía
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTortas fritas
1ωρ. 5 λεπτ.
Jalá
2ωρ.
Medialunas de manteca
5ωρ. 30 λεπτ.
Cinnamon rolls (Rollitos de canela)
1ωρ. 30 λεπτ.
Larpeira
1ωρ. 55 λεπτ.
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1ωρ.
Pesto rolls al vapor
1ωρ. 15 λεπτ.
Rosca de naranja
1ωρ. 30 λεπτ.
Cocas de Valldemossa
1ωρ. 50 λεπτ.
Perrukis calientes
1ωρ. 40 λεπτ.
Medias noches
1ωρ. 20 λεπτ.
Pan trenzado judío (Challah) - Israel
2ωρ.