
Συσκευές & Αξεσουάρ
Oliven-Ciabatta
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ.
30 Scheiben
Υλικά
Oliven-Kräuter-Mischung
-
Oliven, grün, entsteint70 g
-
Knoblauchzehe halbiert1
-
Thymianblättchen, frisch1 TL
-
Rosmarin abgezupft1 Zweig
Poolish
-
Weizenmehl Type 550150 g
-
Wasser lauwarm150 g
-
frische Hefe zerbröselt10 g
-
Extra virgin Olivenöl5 g
Hauptteig und Fertigstellung
-
Wasser lauwarm175 g
-
Weizenmehl Type 550280 g
-
Weizen-Vollkornmehl100 g
-
Hefe5 - 10 g
-
Extra virgin Olivenöl20 g
-
Salz15 g
-
Wasser, heiß250 g
-
Zitronensaft3 Spritzer
-
Wasser50 g
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
77 kcal /
323 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
13 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.2 g
Νάτριο
232 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Brotgenuss
13 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCiabatta
17 Std.
Birnen-Nuss-Brot
1 Std. 15 Min
Sandwich-Toast
27 Std.
Vollkornbrot
5 Std.
Früchtebrot
24 Std.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Allrounder-Brot
45 Min
Burger-Brötchen
1 Std. 45 Min
Karotten-Walnuss-Brot
2 Std.
Bauernbrot
2 Std. 20 Min
Stockbrot
20 Min
Smörrebröd - Smørrebrød
24 Std.