Massa com espargos e molho de alho aromático

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 doses

Υλικά

Espargos
  • azeite
    40 g
  • espargos verdes limpos, cortados em pedaços diagonais (3 cm aprox.)
    250 g
  • pinhão
    30 g
  • alho aromático picado grosseiramente
    20 g
  • cebola cortada em pedaços
    100 g
  • farinha
    10 g
  • água
    300 g
  • caldo de legumes caseiro
    1 c. chá de
    1 cubo de caldo de legumes, esfarelado
  • sal mais q.b. p/ temperar
    ½ c. chá de
  • pimenta preta mais q.b. p/ temperar
    ¼ c. chá de
  • massa tipo "spätzle" fresca
    500 g
    500 g massa fresca, curta
  • natas
    200 g
  • pimento vermelho s/ sementes cortado em cubos ( 2 cm aprox.)
    200 g

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 824.2 kcal / 3448.4 kJ
Πρωτεΐνη 20.9 g
Λιπαρά 35.7 g
Υδατάνθρακες 105.8 g
Φυτικές ίνες 7.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.6 g
Νάτριο 325.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων