Ciasto podwójnie czekoladowe

3.5 16 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
12 kawałków

Υλικά

Ciasto czekoladowe
  • 200 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 60% kakao pokrojonej na kawałki
  • 200 g masła pokrojonego na kawałki
  • 100 g wody
  • 250 g mąki pszennej typu 450-550
  • 2 łyżeczki proszku do pieczenia
  • 25 g kakao, niesłodzonego, naturalnego
  • 150 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
    150 g cukru
  • 50 - 100 g cukru
  • 3 jajka
  • 80 g śmietany, min. 30% tłuszczu
Krem czekoladowy
  • 200 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 60% kakao pokrojonej na kawałki
  • 200 g masła miękkiego, podzielonego na kawałki (patrz wskazówka)
  • 200 g cukru pudru

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 kawałek

Νάτριο 95.6 mg
Πρωτεΐνη 7.1 g
Θερμίδες 3013.2 kJ / 720.2 kcal
Λιπαρά 45.3 g
Φυτικές ίνες 5 g
Κορεσμένα λιπαρά 27.4 g
Υδατάνθρακες 74.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων