Lonza di maiale al forno con riso

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Salsa ai funghi
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    20 g
  • di cipolle a pezzi
    120 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    20 g
  • di funghi champignon puliti e a fette
    400 g
  • di acqua
    100 g
  • di panna acida
    200 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    200 g
  • di concentrato di pomodoro
    40 g
    10 g di dado per brodo vegetale
  • di succo di limone
    1 cucchiaino
  • di sale + q.b.
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato + q.b.
    3 pizzichi
  • di lonza di maiale in un unico pezzo
    600 - 800 g
  • di riso bianco a chicco lungo
    350 g
Terminare la preparazione
  • di acqua
    650 g
  • di olio extravergine di oliva
    15 g
  • di sale
    1 ½ cucchiaino

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 1111.5 kcal / 4650.3 kJ
Πρωτεΐνη 46.6 g
Λιπαρά 66.8 g
Υδατάνθρακες 80.2 g
Φυτικές ίνες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 27.6 g
Νάτριο 1333.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων