Pan sin gluten

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
635 gramos

Υλικά

Harina de arroz
  • 600 g de arroz de grano largo
    600 g de arroz basmati
Harina de soya
  • 600 g de frijol de soya
Pan
  • 400 g de agua
  • 10 g de levadura fresca sin gluten
  • 15 g de psyllium
  • 50 g de harina de maíz
  • 1 cdita de sal
  • agua para espolvorear

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 100 g

Νάτριο 380.7 mg
Πρωτεΐνη 17.8 g
Θερμίδες 2056.3 kJ / 491.5 kcal
Λιπαρά 5.6 g
Φυτικές ίνες 8.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.9 g
Υδατάνθρακες 92.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων