Bezglutenowy chlebek z daktylami i jabłkami

4.7 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
16 kromek

Υλικά

  • 240 g ryżu brązowego
    240 g ryżu białego, krótkoziarnistego
  • 100 g daktyli, suszonych, bez pestek
  • 140 g jabłka nieobranego, bez gniazd nasiennych, pokrojonego w ćwiartki
  • 80 g orzechów włoskich, łuskanych (patrz wariant)
  • 1 ½ łyżeczki proszku do pieczenia, bezglutenowego
  • 1 łyżeczka sody oczyszczonej
  • 1 łyżka łusek babki płesznik (psyllium) mielonych (patrz wskazówka)
    1 łyżka łusek babki jajowatej, mielonych
  • ½ łyżeczki soli
  • 4 jajka
  • 100 g wody
  • 60 g oliwy z oliwek

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 kromkę

Θερμίδες 163.8 kcal / 685.2 kJ
Πρωτεΐνη 3.5 g
Λιπαρά 8.6 g
Υδατάνθρακες 19.4 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.4 g
Νάτριο 204.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων