Spezzatino di vitello con peperoni rossi e patate

Spezzatino di vitello con peperoni rossi e patate

2.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 porzioni

Υλικά

  • di olio extravergine di oliva
    105 g
  • spicchi di aglio
    6
  • di bocconcini di carne di vitello senza nervi a pezzi (3 cm)
    1500 g
  • di peperoni rossi puliti e a listarelle (0,5x5 cm)
    200 g
  • di farina tipo 00
    45 g
  • di vino bianco
    200 g
  • di pepe nero macinato
    ½ cucchiaino
  • di paprika in polvere, affumicata
    1 cucchiaino
  • di origano secco
    1 cucchiaino
    1 cucchiaino di origano fresco
  • foglie di alloro fresche
    2 - 3
  • di sale
    5 g
  • di patate pelate e a pezzi (3x4 cm)
    800 g
  • prezzemolo fresco (προαιρετικό πεδίο) tritato

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 451.7 kcal / 1889.8 kJ
Πρωτεΐνη 41.2 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 25.2 g
Φυτικές ίνες 3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.6 g
Νάτριο 407.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων