Ryż ze szparagami, brokułami i pieczarkami

3.9 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • ząbek czosnku pokrojony w plastry
    1
  • papryki, różnokolorowej bez gniazd nasiennych, pokrojonej na 2-3 cm kawałki
    150 - 180 g
  • oliwy z oliwek
    20 g
  • zielonych szparagów bez twardych końcówek, pokrojonych na 2-3 cm kawałki
    100 g
    100 g zielonej fasolki szparagowej, mrożonej
  • różyczek brokułu
    150 g
  • pieczarek pokrojonych w ćwiartki
    100 g
  • krojonych pomidorów, z puszki
    100 g
  • papryki wędzonej, mielonej (προαιρετικό πεδίο)
    1 łyżeczka
  • soli
    1 łyżeczka
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ łyżeczki
  • koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
    1 łyżeczka
    1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona
  • wody
    400 g
  • ryżu białego, krótkoziarnistego
    200 g
    200 g ryżu do risotto

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 260 kcal / 1087.8 kJ
Πρωτεΐνη 6.4 g
Λιπαρά 5.7 g
Υδατάνθρακες 46.8 g
Φυτικές ίνες 1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Νάτριο 600.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων