Podwójnie pistacjowe makaroniki

4.6 30 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ. 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
30 sztuk

Υλικά

Ganache pistacjowy
  • 60 g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych
  • 140 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
  • 70 g masła pokrojonego na kawałki
  • 70 g śmietany, min. 30% tłuszczu
  • 2 krople ekstraktu migdałowego, naturalnego
Makaroniki pistacjowe
  • 80 g migdałów, blanszowanych
  • 200 g drobnego cukru
  • ocet do odtłuszczenia
  • 100 g białek (z 3-4 jajek, patrz wskazówka)
  • 2 krople barwnika spożywczego, zielonego (patrz wskazówka)
  • 1 kropla barwnika spożywczego, żółtego (patrz wskazówka)

Βαθμός δυσκολίας

δύσκολη


Διατροφή ανά 1 sztukę

Θερμίδες 102.6 kcal / 429.5 kJ
Πρωτεΐνη 1.6 g
Λιπαρά 6.4 g
Υδατάνθρακες 10.5 g
Φυτικές ίνες 0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.8 g
Νάτριο 11.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων