Curry rosso con anatra e noodles

Curry rosso con anatra e noodles

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di vermicelli di riso
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di cipolla a metà e poi a fette (0,5 cm)
    200 g
  • peperoncini piccanti freschi (circa 20 g), a fette
    1 - 2
  • di pasta di curry rosso (vedere consigli)
    80 - 90 g
  • di verdure miste a pezzi (2 cm), (cimette di cavolfiore, sedano rapa, zucca, porro ecc.)
    300 g
  • di funghi shiitake freschi a fette
    50 g
  • di acqua
    600 g
  • di salsa di pesce
    2 cucchiai
  • olio di semi di arachide q.b.
  • di latte di cocco
    250 g
  • petti d'anatra con la pelle
    2
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • fiori edibili (προαιρετικό πεδίο)

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 455.4 kcal / 1905.4 kJ
Πρωτεΐνη 24.3 g
Λιπαρά 19 g
Υδατάνθρακες 41.2 g
Φυτικές ίνες 5 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.8 g
Νάτριο 1086.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων