Συσκευές & Αξεσουάρ
Indian Vegetable Curry
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
coriander seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
cardamom seeds½ tsp
-
mustard seeds½ tsp
-
yellow onions halved3 ½ oz
-
garlic cloves2
-
fresh ginger thinly sliced½ oz
-
fresh red chili small, deseeded, cut into pieces1
-
olive oil1 oz
-
ground turmeric1 tsp
-
canned coconut milk14 oz
-
water3 ½ oz
-
1 vegetable stock cubehomemade vegetable stock paste1 heaping tsp
-
salt to taste2 - 3 tsp
-
waxy potatoes peeled, cut into pieces (¾ in.-1¼ in.)22 oz
-
carrots sliced (½ in.)6 oz
-
cauliflower cut into florets6 oz
-
zucchini sliced (½ in.)6 oz
-
frozen peas3 ½ oz
-
fresh cilantro leaves only2 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1527.7 mg
Πρωτεΐνη
9.7 g
Θερμίδες
1934.6 kJ /
462.4 kcal
Λιπαρά
21.9 g
Φυτικές ίνες
8.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.9 g
Υδατάνθρακες
49.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney) Metric
5 Std. 40 Min
Lemon Pasta
35 Min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1 Std. 25 Min
Vegan Mac and Cheese (TM7)
20 Min
Pasta Primavera
35 Min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Vegan Bolognese
Keine Bewertungen
Vegan Burgers
Keine Bewertungen
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 Min
Vegan Eggplant Massaman Curry
Keine Bewertungen
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min