Συσκευές & Αξεσουάρ
Rindfleisch mit roter Peperoni
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Zwiebeln halbiert50 g
-
Petersilie, frisch Blättchen abgezupft5 g
-
Olivenöl30 g
-
rote Peperoni in Würfeln (2 cm)300 g
-
Tomaten in Würfeln (2 cm)100 g
-
Salz1 TL
-
Vollrohrzucker (oder Rohzucker)10 g
-
Chiliflocken2 Prisen
-
Rindsschulter500 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
28 g
Θερμίδες
1017 kJ /
243 kcal
Λιπαρά
10 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Υδατάνθρακες
9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Choche wiä no niä.
203 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPulled-Pork im Burger
3ωρ.
Hackfleischrisotto
40 λεπτ.
Schweinefilet aus dem Ofen mit Reis
1ωρ. 20 λεπτ.
Hackbraten "Falscher Hase"
1ωρ. 30 λεπτ.
Schweinsfilet im Speckmantel mit Grillbutter
1ωρ. 45 λεπτ.
Poulet in cremiger Senfsauce
40 λεπτ.
Rinds-Burger mit Käsekern
40 λεπτ.
Tikka Masala Wraps
40 λεπτ.
Chili con Carne
50 λεπτ.
Entenbrust à l’orange mit Orangenzabaglione
2ωρ. 20 λεπτ.
Sauerbratenragout
49ωρ.
Poulet-Süsskartoffel-Galette
1ωρ. 55 λεπτ.