Spaghetti à la carbonara z pistacjami

4.2 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki (patrz wskazówka)
    80 g
    80 g sera grana padano, pokrojonego na 3 cm kawałki
  • orzechów pistacjowych, solonych (patrz wskazówka)
    40 g
    40 g orzechów pistacjowych, niesolonych
  • surowego boczku, bez kości, bez skóry pokrojonego w 1-2 cm kostkę
    200 g
    200 g wędzonego wieprzowego podgardla (guanciale), pokrojonego w 1-2 cm kostkę
  • cebuli szalotki przekrojonej na pół
    120 g
  • ząbek czosnku
    1
  • oliwy z oliwek
    10 g
  • wody
    700 g
  • soli
    ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¼ łyżeczki
  • makaronu, suchego, typu spaghetti
    300 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 718.5 kcal / 3006.3 kJ
Πρωτεΐνη 24.4 g
Λιπαρά 40 g
Υδατάνθρακες 64.8 g
Φυτικές ίνες 4.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.1 g
Νάτριο 636.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων