Tortellini-Spinat-Auflauf

4.7 48 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen

Υλικά

  • Butter und etwas mehr zum Einfetten
    30 g
  • Gouda in Stücken (2-3 cm)
    200 g
  • Zwiebel halbiert
    60 g
  • Tomatenmark
    30 g
  • passierte Tomaten
    500 g
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    200 g
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Zucker
    ½ TL
  • Oregano, getrocknet nach Geschmack
    1 - 2 TL
  • Tortellini, frisch z. B. mit Fleischfüllung
    800 g
  • Blattspinat, TK aufgetaut und ausgedrückt
    500 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 824 kcal / 3469 kJ
Πρωτεΐνη 33 g
Λιπαρά 45 g
Υδατάνθρακες 70 g
Φυτικές ίνες 3.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων