Eklerki pistacjowe

4.3 44 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 4ωρ.
18 sztuk

Υλικά

Nadzienie malinowe
  • malin, świeżych
    300 g
    300 g malin, mrożonych
  • cukru
    30 g
Kruszonka
  • masła w temp. pokojowej, pokrojonego na kawałki
    80 g
  • cukru trzcinowego, nierafinowanego
    70 g
  • mąki pszennej
    80 g
Ciasto parzone
  • wody
    250 g
  • masła pokrojonego na kawałki
    90 g
  • cukru
    10 g
  • soli
    ½ łyżeczki
  • mąki pszennej
    150 g
  • jajka
    4
Krem pistacjowy i dekoracja
  • białej czekolady pokrojonej na kawałki
    180 - 200 g
  • orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych
    250 g
  • sera mascarpone schłodzonego, podzielonego na kawałki
    500 g
  • śmietany, min. 30% tłuszczu schłodzonej
    100 g
  • maliny, świeże do dekoracji (ok. 250 g)

Διατροφή ανά 1 sztukę

Θερμίδες 414.1 kcal / 1732.8 kJ
Πρωτεΐνη 8.5 g
Λιπαρά 30.4 g
Υδατάνθρακες 29.2 g
Φυτικές ίνες 2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.8 g
Νάτριο 199.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων