Συσκευές & Αξεσουάρ
Kartoffeln mit Blumenkohl und Sauce Hollandaise für viele
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
Sauce Hollandaise
-
Wasser40 g
-
Zitronensaft2 Spritzer
-
Butter weich, in Stücken300 g
-
Eigelb8
-
Salz1 TL
-
weißer Pfeffer1 TL
-
Muskat2 Prisen
Kartoffeln und Blumenkohl
-
Wasser500 g
-
Kartoffeln, festkochend in Stücken (2 cm)1600 g
-
Blumenkohlröschen (3 cm)1300 g
-
Salz zum Würzen
-
Pfeffer zum Würzen
-
Muskat zum Würzen
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
365 mg
Πρωτεΐνη
10 g
Θερμίδες
2128 kJ /
509 kcal
Λιπαρά
35 g
Φυτικές ίνες
8 g
Κορεσμένα λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
44 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

An unserem Tisch ist immer Platz!
38 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBöhmische Knödel
1ωρ. 30 λεπτ.
Erdäpfelknödel
1ωρ. 10 λεπτ.
Serviettenknödel
1ωρ. 10 λεπτ.
Kartoffelklöße
25ωρ.
Omas Semmelknödel
50 λεπτ.
Rührei-Muffins
35 λεπτ.
Selleriepüree mit Honig
45 λεπτ.
Spätzle
30 λεπτ.
Fränkisches Apfelweißkraut
50 λεπτ.
Vollkorn-Reissalat
55 λεπτ.
Apfelrotkohl
1ωρ. 10 λεπτ.
Quitten-Rotkohl
1ωρ. 20 λεπτ.