Συσκευές & Αξεσουάρ
Vollkornbrot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
870 g
Υλικά
-
Sauerteig, selbst gemacht60 g
-
frische Hefe10 g
-
Roggen-Vollkornmehl200 g
-
Weizen-Vollkornmehl130 g
-
Weizenmehl Type 550320 g
-
Wasser davon 350 g lauwarm2060 g
-
Salz1 TL
-
Brotgewürz10 g
-
Margarine und mehr zum Einfetten40 g
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 30 g
Νάτριο
96 mg
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
526 kJ /
126 kcal
Λιπαρά
4 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
20 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTopfenbrot mit Haferflocken und Wildkäutermix
1ωρ. 15 λεπτ.
Toastbrot (glutenfrei)
14ωρ.
Dinkelkeimbrot
72ωρ.
Weißbrot
1ωρ. 50 λεπτ.
Mediterranes Rosmarinbrot
1ωρ. 55 λεπτ.
Proteinbrot
1ωρ. 15 λεπτ.
Süße Brötchen
1ωρ. 5 λεπτ.
Birnen-Nuss-Brot
1ωρ. 15 λεπτ.
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 λεπτ.
Früchtebrot
24ωρ.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.
Allrounder-Brot
45 λεπτ.