Mantarlı Bolonez Soslu Lazanya

Mantarlı Bolonez Soslu Lazanya

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
8 porsiyon

Υλικά

  • kaşar peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)
    150 - 200 g
Bolonez Sosu
  • kültür mantarı orta boy, dörde bölünmüş
    200 g
  • havuç parçalara bölünmüş (1 cm)
    130 g
  • soğan dörde bölünmüş
    130 g
  • kereviz kökü parçalara bölünmüş (1 cm)
    100 g
  • diş sarımsak
    1
  • domates püresi
    400 g
  • zeytinyağı
    50 g
  • dana kıyma 6-7 parçaya bölünmüş
    500 g
  • kuru kekik
    1 tk
  • kurutulmuş defne yaprağı
    1 adet
  • tuz
    1 tk
  • karabiber
    1 - 2 tutam
Beşamel Sos
  • tereyağı parçalara bölünmüş, oda sıcaklığında
    60 g
  • un
    70 g
  • süt oda sıcaklığında
    800 g
  • tuz
    ½ tk
  • toz muskat
    ¼ tk
Lazanya
  • kurutulmuş lazanya yaprağı, ön pişirme gerektirmeyen
    18 adet

Διατροφή ανά 1 porsiyon

Θερμίδες 708 kcal / 2961 kJ
Πρωτεΐνη 25.4 g
Λιπαρά 46 g
Υδατάνθρακες 47.7 g
Φυτικές ίνες 3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 20.7 g
Νάτριο 758.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων