
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mantarlı Bolonez Soslu Lazanya
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
8 porsiyon
Υλικά
-
kaşar peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)150 - 200 g
Bolonez Sosu
-
kültür mantarı orta boy, dörde bölünmüş200 g
-
havuç parçalara bölünmüş (1 cm)130 g
-
soğan dörde bölünmüş130 g
-
kereviz kökü parçalara bölünmüş (1 cm)100 g
-
diş sarımsak1
-
domates püresi400 g
-
zeytinyağı50 g
-
dana kıyma 6-7 parçaya bölünmüş500 g
-
kuru kekik1 tk
-
kurutulmuş defne yaprağı1 adet
-
tuz1 tk
-
karabiber1 - 2 tutam
Beşamel Sos
-
tereyağı parçalara bölünmüş, oda sıcaklığında60 g
-
un70 g
-
süt oda sıcaklığında800 g
-
tuz½ tk
-
toz muskat¼ tk
Lazanya
-
kurutulmuş lazanya yaprağı, ön pişirme gerektirmeyen18 adet
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
708 kcal /
2961 kJ
Πρωτεΐνη
25.4 g
Λιπαρά
46 g
Υδατάνθρακες
47.7 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
20.7 g
Νάτριο
758.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

İtalyan İşi
5 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPatlıcanlı Bulgur Pilavı
40 λεπτ.
Domates ve Mantarlı Spagetti
Καμία βαθμολογία
Salçalı Bulgur Pilavı
40 λεπτ.
Labne peynirli ve mantarlı penne
45 λεπτ.
Domatesli ve Biberli Makarna
30 λεπτ.
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 λεπτ.
Bol Pirinçli Tavuklu Sebzeli Yemek
30 λεπτ.
Kuşkonmaz, Brokoli ve Mantarlı Pilav
50 λεπτ.
Scamorza Peynirli ve Bal Kabaklı Tagliatelle
Καμία βαθμολογία
Bolonez Soslu, Taze Ispanaklı Lazanya
Καμία βαθμολογία
Pad Thai
Καμία βαθμολογία
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 λεπτ.