Salmorejo (Soupe froide aux tomates)

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portion

Υλικά

  • 140 g d'huile d'olive vierge extra
  • 4 œufs durs
  • 100 g jambon serrano coupée en morceaux
  • 1 - 2 gousses d'ail
  • 995 g de tomates mûres coupée en morceaux
  • 1 c. à thé de sel
  • 140 g de chapelure blanc (du pain de campagne)
  • 30 g de vinaigre xérès

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 1050 mg
Πρωτεΐνη 12.7 g
Θερμίδες 1690.9 kJ / 404.1 kcal
Λιπαρά 28.9 g
Φυτικές ίνες 3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.2 g
Υδατάνθρακες 23.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων