Riso con asparagi, broccoli e funghi

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • spicchio di aglio a fette sottili
    1
  • di peperoni misti a pezzi (2-3 cm)
    150 - 180 g
  • di olio di oliva
    20 g
  • di asparagi verdi a pezzi (2-3 cm)
    100 g
    100 g di fagiolini surgelati, a pezzi (2-3 cm)
  • di cimette di broccolo
    150 g
  • di funghi champignon tagliati in quarti
    100 g
  • di polpa di pomodoro a pezzi
    100 g
  • di paprica dolce (προαιρετικό πεδίο)
    1 cucchiaino
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    ¼ di cucchiaino
  • dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino colmo
    1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
  • di riso per risotto
    200 g
  • di acqua
    500 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 259.6 kcal / 1085.9 kJ
Πρωτεΐνη 6.4 g
Λιπαρά 5.7 g
Υδατάνθρακες 46.7 g
Φυτικές ίνες 1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.9 g
Νάτριο 602.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων