Riz au porc bruni

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
2 portions

Υλικά

  • 30 g d'huile d'olive vierge extra divisé
  • 200 - 255 g épaule de porc, désossée coupée en morceaux (2.5 cm)
  • 60 g vin blanc
  • 70 g d'oignon coupée en morceaux (2.5 cm)
  • 1 gousse d'ail
  • 45 g de poivron rouge coupée en morceaux (2.5 cm)
  • 45 g de poivron vert coupée en morceaux (2.5 cm)
  • ½ - 1 c. à thé bombée de paprika en poudre
  • ½ cube de bouillon de viande (pour 0,5 l de liquide)
  • 140 g de riz blanc à grain court
  • 200 g d'eau
  • ½ c. à thé de sel

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 1265.4 mg
Πρωτεΐνη 25.7 g
Θερμίδες 2951.7 kJ / 705.5 kcal
Λιπαρά 35.3 g
Φυτικές ίνες 1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.5 g
Υδατάνθρακες 63.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων