Gluten-Free Chocolate Cake with Nuts

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
12 slices

Υλικά

Chocolate and nut cake
  • eggs
    6
  • roasted almonds
    100 g
  • walnuts cut in halves
    100 g
  • roasted hazelnuts
    100 g
  • Dutch-processed cocoa powder
    20 g
  • sugar
    80 g
  • butter softened, plus extra for greasing
    150 g
Hazelnut and cocoa cream
  • icing sugar
    100 g
  • Dutch-processed cocoa powder
    30 g
  • pure hazelnut paste gluten-free
    50 g
  • cream cheese softened
    100 g
  • mixed whole nuts to decorate

Διατροφή ανά 1 slice

Πρωτεΐνη 9.4 g
Θερμίδες 1679.5 kJ / 401.4 kcal
Λιπαρά 33 g
Φυτικές ίνες 4.4 g
Υδατάνθρακες 23 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων