Αχλάδια με σιρόπι πορτοκαλιού

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
3 μερίδες

Υλικά

  • χυμό πορτοκαλιού φρεσκοστυμμένο (περίπου 2 πορτοκάλια), και τη φλούδα από 1 πορτοκάλι
    240 γρ.
  • ανθρακούχο νερό
    120 γρ.
  • κρασί Marsala, ξηρό ή γλυκό
    60 γρ.
  • ξυλάκι κανέλας
    1
    ½ κ.γλ. κανέλα, τριμμένη
  • αχλάδια (περίπου 3 αχλάδια), κομμένα στη μέση, ξεφλουδισμένα, χωρίς το εσωτερικό σκληρό τους μέρος και τα κουκούτσια
    600 γρ.
  • ζάχαρη
    60 γρ.
  • παγωτό βανίλια
    300 γρ.

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 466.9 kcal / 1953.7 kJ
Πρωτεΐνη 4.9 g
Λιπαρά 11.4 g
Υδατάνθρακες 85.4 g
Φυτικές ίνες 7.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.8 g
Νάτριο 90.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων