Pizza Dolomiti (senza glutine)

Pizza Dolomiti (senza glutine)

4.4 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 55 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Impasto
  • di acqua a temperatura ambiente
    250 g
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    20 g
  • di miele di acacia
    1 cucchiaino
  • di farina di grano saraceno consentita da prontuario
    100 g
  • di farina senza glutine per pizza o pasta
    300 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
  • di sale
    1 cucchiaino
Farcitura
  • di Gorgonzola a pezzi
    100 g
  • di speck a fette
    100 g
  • patate (300 g circa), pelate e a fettine sottili (2 mm circa)
    3
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di rosmarino gli aghi lavati ed asciugati
    2 rametti

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 680 kcal / 2845 kJ
Πρωτεΐνη 18.7 g
Λιπαρά 28.5 g
Υδατάνθρακες 92.9 g
Φυτικές ίνες 6.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων