Pizza Dolomiti (senza glutine)

Pizza Dolomiti (senza glutine)

4.4 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 55 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Impasto
  • 250 g di acqua a temperatura ambiente
  • 20 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 1 cucchiaino di miele di acacia
  • 100 g di farina di grano saraceno consentita da prontuario
  • 300 g di farina senza glutine per pizza o pasta
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 cucchiaino di sale
Farcitura
  • 100 g di Gorgonzola a pezzi
  • 100 g di speck a fette
  • 3 patate (300 g circa), pelate e a fettine sottili (2 mm circa)
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 2 rametti di rosmarino gli aghi lavati ed asciugati

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 680 kcal / 2845 kJ
Πρωτεΐνη 18.7 g
Λιπαρά 28.5 g
Υδατάνθρακες 92.9 g
Φυτικές ίνες 6.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων