Caponata de beringela

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 doses

Υλικά

  • azeite
    40 g
  • beringela cortada em fatias (2 cm aprox.), depois em pedaços (3 cm aprox.)
    200 g
  • pimento vermelho cortado em tiras (5 cm de comprimento, 0,5 cm de espessura aprox.)
    200 g
  • cebola cortada em fatias largas
    170 g
  • açúcar
    20 g
  • sal
    1 c. chá de
  • azeitonas pretas s/ caroço
    50 g
  • azeitonas verdes s/ caroço
    50 g
  • alcaparras em conserva escorridas
    30 g
  • pinhão cru
    30 g
  • vinagre de vinho branco
    20 g
  • tomate pelado
    300 g
  • manjericão fresco
    5 folhas de

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 dose

Νάτριο 1053.5 mg
Πρωτεΐνη 3.6 g
Θερμίδες 1054.4 kJ / 252 kcal
Λιπαρά 18.8 g
Φυτικές ίνες 5.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.2 g
Υδατάνθρακες 20.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων