Συσκευές & Αξεσουάρ
Σπαγγέτι με πέστο αβοκάντο & φιστίκια κάσιους
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 μερίδες
Υλικά
Πέστο με αβοκάντο και φιστίκια κάσιους
-
πιπεριά τσίλι, φρέσκια¼ κ.γλ.
-
φιστίκια κάσιους, ψημένα, ανάλατα140 γρ.
-
σκόρδο3 σκελίδες
-
βασιλικό, φρέσκo (μόνο τα φύλλα)15 κλωνάρια
-
εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο60 γρ.
-
αβοκάντο (περίπου 3 αβοκάντο), κομμένα στα 8, κρατήστε το κουκούτσι από το 1 αβοκάντο550 - 600 γρ.
-
χυμό λεμονιού40 γρ.
-
παρμεζάνα νηστίσιμη140 γρ.
Σπαγγέτι
-
νερό1500 γρ.
-
αλάτι1 ½ κ.γλ.
-
ελαιόλαδο1 κ.σ.
-
πάστα ζωμού λαχανικών1 κ.γλ.
-
σπαγγέτι500 γρ.
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Πρωτεΐνη
19.6 g
Θερμίδες
3099 kJ /
747 kcal
Λιπαρά
56 g
Υδατάνθρακες
37.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΤαλιατέλες με κοτόπουλο και πέστο από σπανάκι και αμύγδαλα
35min
Ριζότο με παρμεζάνα
30min
Σπαγγέτι μπολονέζ
1h 15min
Φετουτσίνι με κοτόπουλο, σάλτσα ντομάτας και βασιλικό
1h
Παστίτσιο
2h 30min
Λαζάνια με κοτόπουλο και σπανάκι
1h 15min
Σπαγγέτι αλά πουτανέσκα
35min
Χειροποίητες χυλοπίτες
1h
Μίνι λαζάνια με κιμά και τυρί ρικότα
1h
Σαλάτα Caprese με ζυμαρικά και κοτόπουλο
25min
Σπαγγέτι με μπιφτεκάκια βοδινά και σάλτσα βέρντε
Pas d’évaluation
Σπαγγέτι με σάλτσα ντομάτας και ελιές
35min