Espaguetis a la carbonara a baja temperatura con espárragos y champiñones

1.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 raciones

Υλικά

Espárragos y champiñones dorados
  • 30 g de aceite de oliva
  • 225 g de champiñones blancos frescos en cuartos
  • 125 g de espárragos verdes (sin la parte leñosa), en trozos de 3 cm
  • 1 - 2 pellizcos de sal
Salsa carbonara
  • 50 g de queso parmesano en trozos
  • 60 g de queso pecorino en trozos
  • 1 huevo
  • 4 yemas de huevo
  • ½ cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
Cocción de pasta
  • 320 g de espaguetis
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 ración

Νάτριο 1351.1 mg
Πρωτεΐνη 26.1 g
Θερμίδες 2315 kJ / 553 kcal
Λιπαρά 21.1 g
Φυτικές ίνες 3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.7 g
Υδατάνθρακες 64.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων