
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinat-Käse-Ecken
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
altbackene Brötchen (100 g), in Stücken2
-
Emmentaler in Stücken120 g
-
Schinkenspeck, gewürfelt100 g
-
Milch150 g
-
Blattspinat, TK aufgetaut, abgetropft, grob geschnitten200 g
-
Eier5
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Wasser500 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
27 g
Θερμίδες
1487 kJ /
355 kcal
Λιπαρά
19 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Υδατάνθρακες
17 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Finessen 4/2015
23 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVitello Tonnato
24 Std.
Coleslaw
10 Min
Auberginenpüree
30 Min
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1 Std.
Coleslaw - Amerikanischer Krautsalat
4 Std. 20 Min
Würziger Dinkelnudelsalat
40 Min
Knusprige Spinattaschen mit Roquefort
25 Min
Coleslaw
40 Min
Orientalischer Kartoffelsalat
2 Std.
Tomatensalat mit Aprikosen und Serrano
25 Min
Fenchelsalat mit bunten Tomaten
10 Min
Erbsen-Nudel-Salat
2 Std. 15 Min