Creme de alface e ervilhas com vieiras

Creme de alface e ervilhas com vieiras

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
8 doses

Υλικά

Óleo de aneto
  • aneto só as folhas (12 pés aprox.)
    60 g
  • óleo de grainha de uva
    200 g
Creme
  • chalotas
    2
  • alho-francês só a parte branca cortada em pedaços
    1
  • alface romana cortada em pedaços
    120 g
  • limão só a raspa
    1
  • manteiga s/ sal
    50 g
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 c. chá de
  • água
    500 g
  • caldo de legumes caseiro (ver dica)
    2 c. chá de
    1 cubo de caldo de legumes
  • ervilhas descongeladas
    600 g
  • azeite
    60 g
Vieiras
  • azeite
    1 c. sopa de
  • vieiras frescas e limpas
    24
  • Sal q.b. p/ temperar
  • Pimenta q.b. p/ temperar
  • aneto picados p/ guarnecer
    3 pés de

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 dose

Νάτριο 601.9 mg
Πρωτεΐνη 14.3 g
Θερμίδες 2030 kJ / 485.2 kcal
Λιπαρά 40 g
Φυτικές ίνες 5.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 7 g
Υδατάνθρακες 19.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων