
Συσκευές & Αξεσουάρ
XO干貝醬炒雞棒腿
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
10 塊
Υλικά
XO干貝醬
-
紅蔥頭200 克
-
新鮮紅辣椒 ,切段200 克
-
蔬菜油 (如:葵花籽油、大豆油)130 克
-
乾干貝 洗淨、泡軟(約20分鐘),剝碎65 克
-
蝦米65 克
-
蠔油50 克
XO醬炒雞棒腿
-
帶皮雞小腿10 隻
-
新鮮香菇 切片50 克
-
蔥 切段20 克
Διατροφή ανά 1 塊
Θερμίδες
537 kcal /
2248 kJ
Πρωτεΐνη
36.1 g
Λιπαρά
37.3 g
Υδατάνθρακες
15.5 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

胃口大開下飯菜
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν