 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
XO干貝醬炒雞棒腿
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ.
              
              
                
                10 塊
              
            Υλικά
XO干貝醬
- 
          紅蔥頭200 克
- 
          新鮮紅辣椒 切段200 克
- 
          蔬菜油 (如:葵花籽油、大豆油)130 克
- 
          乾干貝 洗淨、泡軟(約20分鐘),剝碎65 克
- 
          蝦米65 克
- 
          蠔油50 克
XO醬炒雞棒腿
- 
          帶皮雞小腿10 隻
- 
          新鮮香菇 切片50 克
- 
          蔥 切段20 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 塊
                    Πρωτεΐνη
                    
                        36.1 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2248 kJ  / 
                        537 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        37.3 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        3.9 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        15.5 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        胃口大開下飯菜
                        11 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    