 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
白菜獅子頭
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
獅子頭
- 
          薑 切片5 克
- 
          青蔥 只取蔥白,切段1 根
- 
          新鮮荸薺6 粒
- 
          豬絞肉250 克
- 
          蛋白1 顆
- 
          醬油1 大匙
- 
          鹽¼ 茶匙
- 
          純芝麻油½ 大匙
- 
          米酒1 大匙
- 
          太白粉1 ½ 大匙
- 
          油 少許,塗抹用
滷白菜
- 
          油10 克
- 
          紅蘿蔔 切片75 克
- 
          蔥 切段2 根
- 
          薑 切片5 克
- 
          乾香菇 泡軟,切絲10 克
- 
          大白菜 切段(約5公分)600 克
- 
          雞高湯300 克
- 
          醬油1 大匙
- 
          鹽 依個人喜好調整¼ 茶匙
- 
          烏醋 依個人喜好調整½ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        12.3 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1111 kJ  / 
                        265 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        19.6 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.8 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        7.2 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品家常餐桌
                        18 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    