
Συσκευές & Αξεσουάρ
白菜獅子頭
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份
Υλικά
獅子頭
-
薑 ,切片5 克
-
青蔥 ,只取蔥白,切段1 根
-
新鮮荸薺6 粒
-
豬絞肉250 克
-
蛋白1 顆
-
醬油1 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
純芝麻油½ 大匙
-
米酒1 大匙
-
太白粉1 ½ 大匙
-
油 少許,塗抹用
滷白菜
-
油10 克
-
紅蘿蔔 切片75 克
-
蔥 切段2 根
-
薑 切片5 克
-
乾香菇 泡軟,切絲10 克
-
大白菜 切段(約5公分)600 克
-
雞高湯300 克
-
醬油1 大匙
-
鹽 依個人喜好調整¼ 茶匙
-
烏醋 依個人喜好調整½ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
265 kcal /
1111 kJ
Πρωτεΐνη
12.3 g
Λιπαρά
19.6 g
Υδατάνθρακες
7.2 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品家常餐桌
18 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν