 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
部隊鍋
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 50 λεπτ.
              
              
                
                2 人份
              
            Υλικά
- 
          水1200 克
- 
          小魚乾10 克
- 
          乾香菇 泡軟,切絲2 朵
- 
          昆布 剪小段10 克
- 
          帶皮五花肉 切片(約3公分)160 克
- 
          鹽½ 茶匙
- 
          蒜頭 切碎4 粒
- 
          韓國辣椒醬1 大匙
- 
          紅辣椒粉1 大匙
- 
          醬油½ 茶匙
- 
          糖½ 茶匙
- 
          高麗菜 切塊(約3公分)60 克
- 
          洋蔥 切絲60 克
- 
          韓式泡菜40 克
- 
          香腸 (任一種類) 切斜片80 克
- 
          泡麵1 包
- 
          切達起士片 (προαιρετικό πεδίο)1 片
- 
          日本大蔥 切斜段(約2公分)1 根
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        23.3 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2115 kJ  / 
                        505 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        37.7 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        6.1 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        18.5 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        火鍋TIY
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        韓式家常料理
                        11 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    