Focaccia di ceci con alici (senza glutine)

Focaccia di ceci con alici (senza glutine)

3.4 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di farina di ceci consentita da prontuario
    200 g
  • di acqua
    330 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    40 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati
    1 rametto
  • di lievito in polvere consentito da prontuario
    1 cucchiaino
  • alici fresche pulite ed aperte a libro
    10
  • di patate pelate e a fette (2-3 mm)
    80 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 247 kcal / 1033 kJ
Πρωτεΐνη 12.1 g
Λιπαρά 12.9 g
Υδατάνθρακες 21.8 g
Φυτικές ίνες 3.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων